BVC

Barnhälsovård

Vår målsättning är att främja barnens hälsatrygghet och utveckling.
Detta gör vi genom:

Vi följer barnhälsovårdens program från barnets födsel till att barnet fyller 6 år. Vi erbjuder råd och stöd kring föräldraskap, amning, mat, sömn, sjukdomar och allt som rör ditt barns hälsa och utveckling.

Vi gör hembesök till alla nyblivna föräldrar.

Vid sjukdom

Vi vill skapa en trygghet för dig som förälder och därmed trygghet för ditt barn.

Om du önskar bedömning eller rådgivning av ditt barn utanför ramarna för BVC är du välkommen att kontakta vårdcentralen för bokning av läkartid.

treatment-1327811_1920

Vaccination

Vi vaccinerar enligt det nationella barnvaccinations-programmet och har spetskompetens även vad gäller infektionssjukdomar, resemedicin och vaccination. Kom in så ser vi över vaccinationsskyddet för ditt barn inför kommande resor!    

Sjukvårdsrådgivning

Vi har även sjukvårdsrådgivning på chatt och telefon 031-7127660 varje dag. Välj knappval 4 för att tala med BVC sköterska eller ladda ner vår app Hönö vårdcentral för att chatta.

familj

Välkommen att lista dig hos oss!

Genom att lista Dig och Din familj hos oss får Du bättre kontinuitet i dina kontakter med vårdcentralen och BVC. Dessutom lär vi känna varandra vilket innebär större trygghet för Dig som patient. 

Lista Dig via 1177.se e-tjänster eller kom in på vårdcentralen så hjälper vi Dig.

Välkommen!

Webp.net-resizeimage (17)

Chatta med oss

Nu kan Du kontakta oss dygnet runt med frågor och få svar under våra öppettider 8-17. När vi har mycket att göra kan det hända att Du inte får svar på en gång men vi gör allt för att Du skall få svar under dagen.