Boka tid

Covid-19 vaccination

UPPDATERING 2021-05-19 09.00:

Västra Götalandsregionen har beslutat att vi från och med nästa vecka skall fokusera på att ge dos 2. Det innebär att inga nya tider för dos 1 kommer läggas ut på vår hemsida. Lediga tider hos de upphandlade vaccinatörerna går att söka via 1177.se

Vi prioriterar nu de av våra patienter som fått dos 1.

På Hönö vårdcentral är det ingång via personalingången på SEB:s baksida. Ta med Hälsodeklaration. Du kan skriva ut den i länken nedanför.

 För mer information om vaccinationskampanjen klicka här och prioriteringsordningen se denna länk

 

Innan vaccination

Inför vaccination skall alla fylla i en Hälsodeklaration och ta med när Du skall vaccineras. Du kan skriva ut den här.

Du kan också läsa aktuell information som rör Dig som äter blodförtunnande läkemedel. Läkemedelsinfo vid blodförtunnande medicinering

Antikroppstest

UPPDATERING 2021-03-31:

Regionen har från och med den 1 april slutat erbjuda egenbeställt antikroppstest. Fortsättningsvis kommer prov endast tas efter bedömning av läkare.

Akuttid

Alla akuttider bokas via vårt telefonsystem TeleQ på nr 031-712 76 60 samma dag som du önskar få läkarbedömning. Du får då tala med en erfaren sjuksköterska som hjälper dig. 

Tiderna bokas efter rådgivning och bedömning. Akuttiden du får är preliminär. Det kan bli väntetid ifall en patient blir kraftigt försämrad. Akuttiden är cirka 15 min och är anpassad för nytillkomna besvär eller kroniska besvär som blivit akut försämrade senaste veckan, till exempel:

Vid allvarlig skada eller sjukdom som:

Ring 112 eller åk till närmaste sjukhus.

Välkommen att lista dig hos oss!

Genom att lista Dig och Din familj hos oss får Du bättre kontinuitet i dina kontakter med vårdcentralen och BVC. Dessutom lär vi känna varandra vilket innebär större trygghet för Dig som patient. 

Lista Dig via 1177.se Vårdguidens e-tjänster eller kom in på vårdcentralen så hjälper vi Dig. 

Välkommen!

Webp.net-resizeimage (17)
marketing-office-working-business-33999

Allmänmottagning

För telefonrådgivning hos sjuksköterska, tidsbeställning till distriktssköterska samt bokning av allmänbesök till läkare är du välkommen att ringa 031-712 76 60. 

Du kan också ringa sjukvårdsrådgivningen som är öppen dygnet runt på telefon 1177.

För mer information om våra mottagningar se under Våra mottagningar