Om oss

En av de första privata vårdcentralerna

Hönö Vårdcentral har funnits sedan 1993, och grundades av Dr Carl-Axel Kjellgren. Den invigdes av dåvarande sjukvårdsminister Bo Königsmark, som en av de första privata vårdcentralerna i den då nya husläkarreformen. 

Verksamheten har sedan dess bedrivits genom vårdavtal med Hälso- och sjukvårdsnämnden, och är sedan oktober 2009 en vårdcentral i VG Primärvård.

Generationsskifte

Våren 2010 gick Dr Kjellgren, samt några av nyckelmedarbetarna som varit med från starten, syster Margit och syster Karin i pension. Dr Bengt Sköld tog över driften av vårdcentralen och fortsätter nu att utveckla och driva verksamheten vidare i samma anda, tillsammans med nya och gamla medarbetare.

I och med vårdvalet har verksamheten expanderat ytterligare och vi har nu omkring 20 anställda.

Våra ledord:

Vårt motto är ”med patienten i centrum ska vi med hjälp av hög medicinsk kompetens, professionalitet och ett gott bemötande tillsammans utveckla verksamheten framåt.”

Chatta med oss

Nu kan Du kontakta oss dygnet runt med frågor och få svar under våra öppettider 8-17. När vi har mycket att göra kan det hända att Du inte får svar på en gång men vi gör allt för att Du skall få svar under dagen.